Ozobot toebehoren

Ozobot Puzzle Pack

Houten puzzel set welke maar liefst 96 puzzelstukjes bevat. De puzzel biedt een leuke en eenvoudige manier om de wereld van programmeren te ontdekken. Creëer ingewikkelde routes en uitdagingen die de Ozobot moet overwinnen. Deze houten puzzel set leert kinderen op een leuke, educatieve manier de basis van het programmeren, terwijl ze actief, creatief en logisch denken verder ontwikkelen.

 

Lees meer over de Ozobot Puzzel Pack

Puzzel
Ozobot-Puzzle-Pack-AR-Uitbreidingsset-(2)

Ozobot Puzzle Pack AR-uitbreidingsset

Geef een extra dimensie aan het programmeren met de Puzzle Pack AR-uitbreidingsset. Deze set van 12 puzzelstukjes biedt via de gratis app een extra 3D AR (toegevoegde realiteit).

 

Lees meer over de Ozobot AR uitbreidingsset

Ozobot Sticker Pack

Creëer nieuwe wegen, doolhoven of compleet nieuwe werelden voor de Ozobot Evo en Bit met deze kleurcode sticker set. De set bevat meer dan 160 kleurcode stickers, waarmee Ozobot van richting kan veranderen, sneller kan gaan of een aantal coole moves laat zien.

 

Lees meer over de Ozobot Sticker Pack

stickers
Markers-white

Ozobot Markers

Permanente markers zijn soms te donker waardoor Ozobot de getekende codes niet goed oppikt. Deze Ozobot stiften hebben de juiste kleuren voor Ozobot, met daarbij ook de optimaal dikte!

 

Lees meer over de Ozobot Markers

Ozobot Construction Kit

Laat je creativiteit los met deze Ozobot Construction Kit, waarmee je een heel bouwterrein nabootst! Teken lijnen door jouw bouwplaats en laat Ozobot zijn gang gaan en de heftruck of bulldozer zijn.

 

Lees meer over de Ozobot Construction Kit

Construction-Kit