';
Layer
Layer
Layer

Maak kennis met de Bit+

De Ozobot Bit+ is een educatieve robot welke geprogrammeerd kan worden door het tekenen van lijnen en kleurcodes. Ook kan de Bit+ digitaal geprogrammeerd worden.

Het laagdrempelige concept zorgt ervoor dat de Bit+ wereldwijd razend populair is. Het maakt jong en oud enthousiast om te programmeren.

Maak kennis met de Bit 2.0

De Ozobot Bit 2.0 is een educatieve robot welke geprogrammeerd kan worden door het tekenen van lijnen en kleurcodes. Ook kan de Bit 2.0 digitaal geprogrammeerd worden.

Het laagdrempelige concept zorgt ervoor dat de Bit 2.0 wereldwijd razend populair is. Het maakt jong en oud enthousiast om te programmeren.

Layer
Layer
Layer
Layer
Image module

Lijnen en kleuren

Het programmeren van de Bit+ is heel gemakkelijk. Teken lijnen en kleurcodes en plaats Ozobot vervolgens op de zojuist getekende onderdelen. Ozobot volgt nu de lijnen en zal acties uitvoeren bij de gekozen kleurcodes.

Image module

Digitaal

Digitaal programmeren lijkt moeilijk, maar met de gratis online programmeertool is het allemaal heel eenvoudig. Met Ozoblockly sleep je blokjes aan elkaar en maak zo je code. Als je klaar bent laad je je code eenvoudig in via USB.

Image module

Lijnen en kleuren

Het programmeren van de Bit 2.0 is heel gemakkelijk. Teken lijnen en kleurcodes en plaats Ozobot vervolgens op de zojuist getekende onderdelen. Ozobot volgt nu de lijnen en zal acties uitvoeren bij de gekozen kleurcodes.

Image module

Digitaal

Digitaal programmeren lijkt moeilijk, maar met de gratis online programmeertool is het allemaal heel eenvoudig. Met Ozoblockly sleep je blokjes aan elkaar en maak zo je code. Als je klaar bent zet je Ozobot tegen je scherm en laad je je code in. Het scherm knippert kleuren en Ozobot herkent de code.

Layer
Layer
Layer

Waarom Ozobot?

 • Image
  Gratis lesmaterialen

  Zowel voor in de klas als thuis zijn er vele lessen, opdrachten en leuke uitdagingen beschikbaar.

 • Image
  Eenvoudig

  Ozobot is heel gemakkelijk in gebruik. Start programmeren met kleurcodes en begin met digitaal programmeren wanneer je er klaar voor bent.

 • Image
  Veelzijdig

  Ozobot groeit met je mee en verveelt nooit! Van kleurcodes tot Ozoblockly en meer.

 • Image

  Compact maar slim

  Bit+ is klein maar ook enorm slim. Met een diameter van minder dan 3 centimeter is hij eenvoudig op te bergen.

Layer

Bekijk Ozobot in de shop