MAAK KENNIS MET DE BIT 2.0

bit-wit

Ozobot Bit 2.0 is de “originele” Ozobot. ‘s Werelds kleinste programmeerbare robot! Sinds zijn lancering in 2012 is Bit ontzettend populair.
Het eenvoudige concept met zeer uitgebreide mogelijkheden maakt dat jong en oud enthousiast worden over coderen (oftewel programmeren).

Stil maar krachtig
Coderen op papier
Digitaal programmeren

Ozobot 2.0 Bit; maak kennis met de meest innovatieve programmeerbare robots van Ozobot! Deze interessante gadget en eductiemiddel kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Teken lijnen in verschillende kleuren en maak verschillende kleurcodes waardoor het kleine robotje verschillende manouvres uitvoert.

Niet alleen op papier kun je het robotje van alles laten uitvoeren: ook op een tablet zijn er eindeloze programmeer mogelijkheden! Download de gratis apps (iOS & Android: OzoDraw, OzoLuck, OzoPath and OzoGroove) waar je Ozobot mee samen werkt en teken op je app, of: laat je robot dansen zonder dat je ook maar iets hoeft te tekenen! Er zijn eindeloze mogelijkheden voor urenlang programmeer en codeer vermaak.

Via Ozobot.com kun je vele uitgetekende spellen en doolhoven downloaden voor nog meer eindeloos plezier. Ook voor leerdoeleinden is de Ozobot uitermate geschikt: er zijn uitgebreide pakketten te verkrijgen over hoe je de Ozobot in het klaslokaal met je leerlingen kunt gebruiken.

Elke Ozobot heeft een uniek nummer waardoor je heel gemakkelijk uit elkaar houdt van wie welke Ozobot is (dit is ook gemakkelijk in verband met leerdoeleinden).

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder een korte video: