';

Lesmateriaal

Op deze pagina vindt u al het beschikbare lesmateriaal voor Ozobot. Download de lessen en andere hulpmiddelen helemaal gratis voor gebruik in uw klaslokaal.

Leerlingen kaart

Deze versie is voor uw leerlingen. Hiermee kunnen ze zelfstandig en in een vrij kwartiertje (halfuurtje of uurtje) de lessen volgen. De leerling kaart geeft een aantal stappen en bevat alle benodigde uitleg. U hoeft de lessen niet klassikaal te geven, maar deze optie is zeker mogelijk.

Leerkrachten kaart

Hierop vindt u de betreffende SLO doelen waaraan wordt gewerkt bij het maken van de les. Vaak vindt u ook een aantal handvaten om een stukje klassikale uitleg te geven bij de betreffende les. Op deze kaart vindt u natuurlijk ook de antwoorden.

Werkkaart

Deze kaart is om op te werken. De kaart kunt u telkens opnieuw printen of kopiëren. Niet alle lessen bevatten een werkkaart. Let op dat u met het printen of kopiëren van de werkkaart ervoor zorgt dat de lijnen op de kaart goed zwart zijn. Dit is belangrijk voor Ozobot met het lezen van de codes.

Voor leerlingen

Voor leraren

Werkkaarten

Voor leerlingen

Voor leraren

Werkkaarten

Voor leerlingen

Voor leraren

Werkkaarten

Opdrachten

Antwoorden

Help mee met lessen &
activiteiten ontwikkelen!

Stuur een les of activiteit in en een deel deze via ons met alle andere Ozobot gebruikers.

Ozobot Benelux is op vakantie!

Van 5 augustus tot en met 13 augustus zijn wij op vakantie.
Vanaf 14 augustus staan we weer voor je klaar!


Je kan wel op onze website bestellingen plaatsen maar let op dat deze pas vanaf 14 augustus verwerkt worden en je bestelling op z'n vroegst op dinsdag 15 augustus geleverd wordt.

Telefonisch en via de e-mail zijn we in deze periode ook niet bereikbaar.
close-link